Arhiva

Policija: Vlasnik „Vranjskih“ nije naveo konkretne pretnje

/ Vranje, AVP, 6.11.2008./ U saopštenju Policijske uprave u Vranju navodi se da povodom pretnji vlasniku nedeljnika „Vranjske“ Vukašinu Obradoviću „nije dodeljeno stalno policijsko obezbedjenje“, prenosi Vranje Press.

Vranje, AVP, 6.11.2008./ U saopštenju Policijske uprave u Vranju navodi se da povodom pretnji vlasniku nedeljnika „Vranjske“ Vukašinu Obradoviću „nije dodeljeno stalno policijsko obezbedjenje“, prenosi Vranje Press.

Prilikom prijave da zbog pisanja u nedeljniku „Vranjske“ njemu i njegovoj porodici prete te da on strepi za ličnu bezbednost vlasnik novina „Vranjskih“ Vukašin Obradović nije naveo ni jedan konkretan oblik pretnji, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Vranju dostavljenom Vranje Pressu danas.

„Policijska uprava u Vranju preduzelča je sve mere na zaštiti lične bezbednosti Vukašina Obradovića i članova njegove porodice, ali mu nije dodelila stalno policijsko obezbedjenje, jer ne postoje konkretni razlozi za to“, precizira se u saopštenju policije u Vranju.

Policija je saopštila da „na svaku prijavu gradjana, pa i Vukašina Obradovića policijski službenici uprave u Vranju će i u buduće postupati profesinalno u skladu sa propisima“.

Beogradski mediji prethodno su preneli informaciju da je vlasniku „Vranjskih“ zbog pretnji upućenih njemu lično i njegovoj porodici zbog tekstova obajvljenih u poslednjih nekoliko brojeva, a vezano za „kriminalno podzemlje“ prećeno, zbog čega je on „navodno dobio policijsko obezbedjenje“.